Lilly haul Batiste, AURA, Vichy

13:15:00

Hey cuties . Welcome back to my blog. I hope you are all doing well. In  Todays post I am going to show you what I bought in Lilly. So lets start.

Ćao slatkiši. Dobrodošli nazad na moj blog. Nadam se da ste svi dobro. U današnjem postu ću vam pokazat šta sam kupila u Liliju. Pa počnimo.




First, product that I bought is Batiste dry shampoo. I decided to go back to my old beloved Batiste, simply because it works best for my hair. Reason why I got it instead of Syoss is, because Syoss is too much powdery, and when I  wash my hair I can feel that product built up in my hair, and no matter how ,such I washed my hair still there was product in my hair. 



Prvi, proizvod koji sam kupila je Batiste suvi šampon. Odlučila sam da se vratim na moj voljeni Batiste, iz prostog razloga zato što je najbolji za moju kosu. Razlog zbog koga sam ga kupila umesto Syossa je, zato što Syoss je previše puderast, i kada perem kosu mogu da osetim kako se proizvod to jest puder nagomilao na temenu, i bez obzira koliko puta sam prala kosu uvek je bilo proizvoda u mojoj kosu, ali sam nekako uspela da ga se rešim. 




Next, product that I bought is my holy grail shampoo. If you read my blog for a while you know that I love love love this shampoo. I did review on this amazing shampoo so you can check that out.


Sledeći, proizovd koji sam kupila je moj holy grail šampon. Ako čitate moj blog neko vreme znaćete da volim volim volim ovaj šampon. Uradila sam recenziju za ovaj šampon tako da možete pogledati taj post.




Next,  two products that I bought are by amazing AURA. I bought their beauty sponge again, because I love it more than beauty blender. I don’t now what happened with my beauty blender. It started tearing so much, and some black dots started appearing so I throw it away. My AURA beauty sponge stayed perfect, well it traded just a little, but I can still use it, and clean it perfectly, so bought one more. Also I wanted to try some of their foundations so I picked up refresh me foundation, you can expect review very very soon.


Sledeća, dva proizoda koje sam kupila su od predivne AURE. Kupila sam njihov beauty sponge ponovo, zato što ga volim više nego beauty blender. Ne znam šta se dogodilo sa moji beauty blenderom. Krenuo je da se cepka previše, i crne tačkice su se pojavile na njemu pa sam ga bacila gde i pripada u korpu za smeće. Moj AURA beauty sponge je ostao savršen, dobro malkice se pocepao, ali mož da se koristi, i čisti se veoma lako i savršeno, pa sam kupila još jedan. Takodje sam želela da probam neke od njihovih podloga pa sam pokupila refresh me podlogu, možete očekivati recenziju veoma veoma uskoro.




Next, product is almond oil. I love almond oil. Almond oil is one of my favourite hair care oils, especially if you have dry ends this oil is perfect.


Sledeći, proizvod je bademovo ulje. Ja obožavam bademovo ulje. Bademovo ulje je jedno od mojoh omiljenih ulja sa negu kosu. Ako imate suve krajeve ovo ulje je savršeno.





Next, product is vitamin B12. B12 is very important in my diet, because I don’t eat meat, dairy & eggs. Also this B12 is great if your don’t have concentration, or you feel tired this B12 is great, because it gives you energy that you need.


Sledeći, proizvod je vitamin B12. B12 je veoma potreban u mojoj dijeti, zato što ne jedem meso, mlečne proizvode i jaja. Takodje ovaj  B12 je odličan ako imate problema sa koncetracijom, ili ako se osećate umorno ovaj B12 je super, zato što vam daje energiju koja vam je potrebna.




Last, two product that I bought are hair ties, and hair clips. What can I say never enough.


Zadnja, dva proizovda koje sam kupila su gumice i šnale za kosu. Šta mogu reći nikada dovoljno.




I hope you enjoyed. Leave a comment, and tell me some of your favourite at the moment?
Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of kitties family.
Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!

Nadam se da ste uživali. Ostavite komentar i recite mi neke vaše trenutne favorite ?
Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice mačića,
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 

XXXO
Alexis

Follow my blog xo

You Might Also Like

12 comments

  1. Dopada mi se Batiste sampon :) Nisam probala jer smatram da mi nije potreban s obzirom da imam kovrdzavu kosu ali volela bih da probam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bago tebi ja sanjam da imam kovrdzavu kosu *_* :) ako se odlucis da probas batiste je najbolji :D

      Избриши
  2. Анониман22. март 2016. 14:23

    Ocekujem recenziju Aura podloge :)

    ОдговориИзбриши
  3. tih gumica i snala nikada dosta to znam i sama :D uvijek se negdje zagube :D super su noviteti i sigurna sam da ces brzo da ih potrosis i da nam pokazes nove stvari koje si kupila jer ja to mnogo volim da citam :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno se slažem što se tice gumica uvek se negde zagube, ali uvek : D planiram uskoro još jedan krug beauty shopping-a :D

      Избриши
  4. Ja jos uvek nisam probala batiste sampon :D
    Moj trenutni favorit je Bocassy serum :)

    ОдговориИзбриши
  5. Svuda čitam fenomenalne recenzije za ovaj Batiste šampon,i sad sam definitivno resila,moram da ga probam 😃

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi na reč probala sam sve suve šampone kod nas I Lilly brend syoss sve što sam pronašla batiste je stvarno stvarno super bilo koji da izabereš biće super :)

      Избриши
  6. Анониман26. март 2016. 08:48

    Aura 3D Sponge je fantastičan :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман26. март 2016. 08:49

      Pun pogodak je ovaj sunđerčić, svaka čast Auri. :)

      Избриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram