Mini Lilly Haul L’Oréal, Maybelline, Rimmel

11:56:00

Hey kitties! Welcome back to my blog. I hope you are all doing well. Today's post is going to be mini Lilly haul. I am gonna show you what I bought. So let's start.

Ćao mačići. Dobrodošli nazad na moj blog. Nadam se da ste svi dobro. Danšnji post će biti noviteti iz Lillya. Pokazaću vam šta sam kupila. Pa počnimo.



I bought few products from L’Oréal. I bought shampoo & conditioner. If you follow my blog you know that I love arginine resist hair mask. I also use conditioner & I love it, this is my third bottle, so you can see how much I love it. I also got Fibraology shampoo. I used it last summer & I liked it a lot. It gives you nice volume, and smells amazing. Lastproduct that I bought from L’Oréal is lipstick from collection exclusive. I bought Blake's delicate rose. I am going to do review of this lipstick when I buy Blake's red, but I must say that this lipstick smells amazing.

Kupila sam nekoliko proizovda od  L’Oréala. Kupila sam šampon i regenerator. Ako pratite moj blog znate da volim arginne resist masku za kosu. Takodje koristim i regenerator, i obožavam ga, ovo je moja treća boca, tako da možete da vidite kolio ga volim. Takodje sam kupila Fibraology šampon. 
Koristila sam ga prošlog leta i dopao mi se. Daje veoma lep volumen, i miriše prelepo. Zadnji proizvod koji sam kupila od  L’Oréala je ruž iz collection exclusive kolekcije. Kupila sam Blake's delicate rose. Uradiću recenziju ruža kada kupim Blake's red, i moram da kažem da ovaj karmin mirišw prelepo.





 
Next, product that I bought foundation from Maybelline. I bought affinimat foundation in shade rose beige. I heard so many positive reviews about this foundation, and I am going to do review, so stay tuned for that.

Sledeći, proizvod koji sam kupila je podloga od Maybellina. Kupila sam affinimat podlogu u nijansi rose beige. Čula sam dosta pozitivnih recenzija o ovoj podlozi, i uradiću i ja recenziju, tako da ostanite u toku.



Last, product that I bought is from Rimmel. I bought stay matte long lasting pressed powder. I had powders from Rimmel in the past & I liked them. I also like packagaing of this powder.

Zadnji, proizvod koji sam kupila je od Rimmela. Kupila sam stay matte long lasting pressed powder. Imala sam i pre pudere od Rimmela, i svidjali su mi se. Takodje mi se dopada pakovanje ovog pudera.



I hope you enjoyed. Leave a comment, and tell me what you bought recently?
Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of kitties family.
Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!

Nadam se da ste uživali. Ostavite komentar i recite mi šta ste kupili u skorije vreme?
Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice mačića.
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 

XXXO
Alexis

You Might Also Like

14 comments

  1. Za stay matte samo reči hvale.Trenutno trošim treće pakovanje :)

    ОдговориИзбриши
  2. Delimo ljubav prema Arginine Resist kolekciji! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Great post and blog. i just follow your blog <3
    www.beautyisallaround6.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ola, eu uso o Arginina Resistente e sinto que a massa do meu cabelo esta renovada , Loreal é de uma qualidade fora do normal ,já usei varias marcas mas nenhuma é tão boa quanto a Loreal , ultimamente estou usando o Citrus ....

    http://jessicavenenoofficial.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  5. Jako sam volela Loreal proizvode za kosu dok sam se farbala u plavo, sada mi ne odgovaraju kad se ne farbam već 4 godine, koja ironija :)

    ОдговориИзбриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram