One Brand haul

07:39:00


Hey kitties. Welcome back to my blog. I hope you are all doing well. Today s post is going to be one brand haul. Brand that I choose for today s post is AURA cosmetics. I simply chose them, because they have really good quality products, and very reasonable prices for their products. So lets see what I bought. One more thing, all of the products that you're going to see I bought in my local Lilly drugstore.

Ćao mačići. Dobrodošli nazad na moj blog. Nadam se da ste svi dobro. Danšnji post će biti one brand haul. Brend koji sam izabrala za ovaj post jeste AURA kozmetika. Jednostavno sam njih izabrala, zato što imaju kvalitetne proizvode, i veoma pristupačne cene za njihove proizvode. Pa da vidimo šta sam kupila. Još jedna stvar, svi proizvodi koji se nalaze u ovom postu su kupljeni u lokalnoj Lili drogeriji.







First, product that I bought is Velvet matte lipstick. I talked about their velvet matte lipsticks in the past. This lipstick is in shade 623 Take he crown. This lipsticks looks  burgundy in bottle, but it dries to nice berry shade.

Prvi, proizovod koji sam kupila je velvet mat ruž. Pričala sam o njihovim velvet mat ruževima u prošlosti. Ovaj ruž je u nijansi 623 Take the crown. Ovaj ruž izgleda dordo u bočici, ali kada se osuši dobije se lepa berry nijansa.





Next, product that I bought is nail polish. I never tried any nail polish by AURA, and this shade is so pretty its called milkshake.

Sledeći proizvod koji sam kupila je lak za nokte. Nikada nisam probala ni jedan AURIN lak sa nokte, i nijanasa koju sam kuppila je zaista lepa nijansa koja se zove milkshake.





Next, product that I got is fixing spray, before i decide to spent money on MAC fix plus I want to try some other fixing sprays, so i decided to give AURA a try, and we will see how it goes.

Sledeći proizvod koji sam kupila je fixing sprej, pre nego što odlučim da potrošim novac na MAC fix plus želim da probam neke druge fixing sprejeve, pa sam se odlučila da dam šansu AURI, i videćemo kako će ići dalje.





Last, product that I got is contour brush. I already own this exact same brush, but I wanted to buy one more, because I also like this brush for applying highlight.

Zadni, proizvod koji sam kupila je četkica za konturisanje. Već imam istu četkicu, ali sam želela da kupim još jednu, zato što ovu četkicu koristim i za nanošenje hajlajtera.





I hope you enjoyed. Leave a comment, and tell me your favorite AURA product?
Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of kitties family.
Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!

Nadam se da ste uživali. Ostavite komentar i recite mi vaš omiljeni AURIN proizvod?
Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice mačića,
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 

XXXO
Alexis

Follow my blog xo 





You Might Also Like

12 comments

  1. Nice haul! I loved the brush!

    Kisses,
    www.beautyydust.blogspot.com ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Nice, loved all the products <3
    Congrats for you blog, I loved.
    www.malusilva.com.br

    ОдговориИзбриши
  3. Mac fix + nije fiksator šminke. Fix u imenu je od glagola to fix što znači popraviti. Pre nego što staviš informacije u post raspitaj se malo.
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  4. Mac fix + nije fiksator šminke. Fix u imenu je od glagola to fix što znači popraviti. Pre nego što staviš informacije u post raspitaj se malo.
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pre svega hvala na kriticizmu cenim tvoje mišljenje, ali devojka koja me je šminkala u Parizu u MAC radnji je koristila fix plus na kraju da fiksira šminku. Obijanila mi je da se može koristiti pre nego što se šminka nanese :)

      Избриши
  5. Odlican haul, dopada mi se nijansa mat ruza :)
    Novi post na http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/02/farmasi-lets-makeup-ruz-za-usne-21.html

    ОдговориИзбриши
  6. I meni se jako sviđa nijansa mat ruža. :)
    http://beautyfashiontipsforfree.blogspot.ba pogledaj moj blog, nova sam. :*

    ОдговориИзбриши
  7. I meni se jako sviđa nijansa mat ruža. :)
    http://beautyfashiontipsforfree.blogspot.ba pogledaj moj blog, nova sam. :*

    ОдговориИзбриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram