Affordable face masks

13:15:00


Hey kitties. Welcome back to my blog. I hope you are all doing well. In todays post I am going to share with you my favourite face makes that I’ve been using. Before we start don’t forget to enter in my CHANEL giveaway xo.

Ćao mačići. Dobrodošli nazad na moj blog. Nadam se da ste svi dobro. U današnjem postu ću podeliti sa vama moje omiljene maske za lice, koje sam koristila. Pre nego što počnemo ne zaboravite da učestvujete u mom CHANEL darivanju xo.


Masks that I am going to show you n this post you can get at your local Lilly drugstore or order from AVON.

Maske koje ću pokazati u ovom postu možete naći u lokalnom Liliju ,ili naručiti u AVONU.




First, face mask that I am going to show you is by Clean & Clear, blackhead clearing 2 in 1 wash & mask. I love this mask mostly, because its 2 in 1. I use it every single day to wash my face, and once a week to clean my face. This mask will leave your face so clean, and gorgeous. Also as a face wash is really amazing removes everything, and your face will be fresh & ready for make up.


Prva, maska koju ću vam pokazati je Clean & Clear blackhead clearing 2 in 1 maska. Obožavam ovu maksu, prvenstveno zato što je 2 u 1. Koristim je svakog dana očistim lice, i jednom nedeljno kao masku. Ova maksa će učiniti da vaše lice bude čisto i predivno. Takodje je dobra i kao sredstvo za umivanje, zato što očisti sve sa lica, i lice će biti sveže i spremno za šminku.



Next, mask is revitalising retreat mask by AVON. This mask is peel off mask. I love to use this mask when I feel extra oily, because it absorbs all the oil from face, and leave that nice thighs skin feeling. What I do after I peel this mask I add a tiny amount of moisturiser, because I don’t like my skin to be too tight. 


Sledeća, maska je revitalising retreat maksa od AVONA. Ovaj maska je peel off maska. Volim da je korsistim kada mi je koža ekstra masna, ili kaka ja volume da kažem nada imam pizza face. Pokupi svo ulje sa lica, i ostavlja lice zategnutim. Eta najviše volim da uranium kada oljuštim ovu masku jeste da nanesem vrlo malo kreme, zato što ne volim kada mi je koža previše zategnuta.



Next, mask is heavenly hydration. This mask I use rarely. This mask is our perfection for people with extra dry skin. My skin is normal, bit more on oily side sometimes, so I only put this mask when I do multitasking. I put it on my cheeks, because they are very dry sometimes, and when I see that they are turning into desert, I put this mask to get them back to life. Smell of this mask is amazing, and skin is very smooth when you use it.


Sledeća, maska je heavenly hydration. Ova mask retro koristim. Ova maska je savršena za ljude sa suvom kožom. Moja koža je normalna, malo više na masnoj strani ponekada, pa ovu maksu koristim kada radim multimasking. Stavljam je na obraze, zato što su ponekada suvi kao pustinja, pa stavim ovu maksu da ih vratim u život. Miris ove maske ja savršen, i koža je veoma mekana kada je korstite. 



Next, mask is amazonian treasures hydrating mask. My all time favourite. I used this mask the most out off all, because this mask doesn’t make my face oily at all. It actually  hydrates my face leaving my skin so smooth its like I can’t stop touching. Also smell of this mask is so yummy & fruity, sometimes I want to taste it. This mask is great if you have normal, and dry skin, get this one you won’t be disappointed.


Sledeća, maska je amazonia treasures hydrating maska. Moja najomiljenija. Ovu masku koristima najviše od svih, zato što ova maska ne čini da moje lice izgleda kao pica uopšte, zapravo hidrira moje lice i ostavlja veoma mekanim, u faoznu sam ne mogu da prestanem da pipam lice. Takodje miris ove makse je veoma hmm recimo voćan i ukusan p.s nisam probala. Ova maska je super ako imate normalnu, i suvu kožu, kupite ovu masku pošto se sigurno nećete razočarati.



Last, mask is my second favourite. I love everything from packaging to formula. This mask is called luxuriously refining. I use this mask on weekends Friday to be specific. On Friday I love to eat pizza ( healthy pizza of course) I wash my hair, have a long shower, watch movies stay in enjoy, relax. That s my Friday ritual, and off I put face this face mask, that will eliminate all oil from your face, and in the ned your skin will be smooth, and have that nice natural glow.


Zadnja, maska je moj drugi favorit. Volim sve u vezi nje od pakovanja do forlume. Ova maska se zove luxoriosly refining. Ovu masku koristim vikendom, petkom da budem preciznija. Petkom jedem picu ( zdravu picu naravno), operem kosu, imam dugo tuširanje, gledam filomve, ne izlazim, opustim se. To je moj Friday ritual, i naravno stavim ovu predivnu masku za lice, koja će eliminisati svo ulje sa mog lica, i na kraju koža će mi biti mekana i imaće prirodan sjaj.



I hope you enjoyed. Leave a comment, and tell me some face masks to try?
Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of kitties family.
Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!

Nadam se da ste uživali. Ostavite komentar i recite mi koje makse za lice da probam ?
Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice mačića,
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 

XXXO
Alexis

Follow my blog xo

You Might Also Like

6 comments

  1. great blog il be buying one of them soon :)

    followed you follow back? :)

    https://justbeingmashal.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман15. март 2016. 01:25

    Odlicne si maske pokazala. Imam tu Clean & Clear a narucila sam Avonovu zbog puno pohvala kojr sam cula :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja ovu sa maslinovim uljem koristim nakon neke agresivnije maske, pa da dam malo hidratacije svom licu, tako da nekad koristim i 2 maske odjednom. :D

    Isto imam mesovitu kozu, tako da cu probati prvu dve iz Avona. Crnu imam, ali nisam je jos probala, ovih dana cu. :) A clean & clear sam koristila kao tinejdzerka, kada nisam bila u Avonu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To ti nije loša ideja za olive masku moraću da probam. Što se tiče crne makse nećeš se razočarati :)

      Избриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram