Mini MANGO haul

13:36:00

Hey cuties! Welcome back to my blog, I hope you are all doing well. In todays post I am going to show what I ordered from mango.com . I bought a few things from mango, and I want to share with you, so I hope you enjoy xo

Ćao slatkiši! Dobrodošli nazad na moj blog, nadam se da ste svi dobro. U današnjem postu ću vam pokazati stvari koje sam naručila sa mango.com upila sam nekoliko stvarčica iz manga i želela sam da podelim sa vama, madam se da će sam se dopasti.


I bought three items. Two pair of sneakers, and backpack. 


Kupila sam tri stvarčice. Dva para patika i ranac.







I love to wear sneakers to work out, or when I go to college, and when I dress casually. First pair is more of causal everyday sneakers, they go perfect with most of the outfits that I have, and they are super duper comfortable. Its like you are not wearing shoes. 


Ja volim da nosim patike pogtovo nada vežbam, idem na fakultet, ili jednostavno kada nosim neku kežual kombinaciju. Prve patike su super uz skoro shvaki outft koji imam, najiše mi se dopada to što su veoma udobne i imate osećaj kao da ne nosite patike.




Second, pair of sneakers go perfect with activewear. You can pair them also with black skinny jeans, but they don't go with any other colour. Also extra comfortable, and very very light, like you are talking on clouds.


Drugi par patika se više slaže uz odeću za vežabanje. Mada možete ih uprati i sa crnim farmerkama, ali ako su farmerke u drugoj boji neće izgledati lepo. Takodje su veoma udobne, i veoma veoma lake, imaćete osećaj kao da hodate po oblacima.



Last item is backpack. Reason why I Didn't show the from is I realised after I took photos, that it got a little bit dirty, and I didn't want to show you. I like the size of this backpack its very big you can fit a lot of stuff, and its also simple, but very stylish. 


Zadnja stvarčica je ranac. Razlog zašto nisam pokazala ranac od napred je to što sam uvidela tek nakon što sam ga uslikala da je zaoravo prljav od napred i nisam želela da pokažem ( ostavi ću vam link a možete videti kako izgleda) Svidja mi se veličina ovog ranac, veliki je i može dosta stvari da stane u njega i takodje je veoma jednostavan, ali moderan. Podseća malo na Louis Vuitton ranac. 





So that’s all for this post guys I for you enjoyed, leave a comment, and tell me when was your last online shopping?


To je sve za ovaj post nadam se da ste uživali, ostavite momentar i recite mi nada je bila vaša zadnja online kupovina?


Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay u
pdated, and be part of cuties family.
Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!


Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice slatkiša.
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 



You Might Also Like

5 comments

  1. I like your backpack that's very cute. I tend to prefer backpacks over other bags.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you so much. I finally found backpack that I like. I in the other hand prefer bags over backpack, but for traveling or when I have to carry too much stuff to college backpack is perfect. Thank you so much for your comment. :)

      Избриши
  2. I like your backpack that's very cute. I tend to prefer backpacks over other bags.

    ОдговориИзбриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram