Mini Lilly haul Maybelline & L'Oreal

10:31:00

Hello cuties! Welcome back to my blog, I hope you are all doing well. If you are here for the first time  I wish you warm welcome. In today's post I am going to show you what I bought recently, so I hope you enjoy xo.

Helou slatkiši! Dobrodošli nazad na moj blog, nadam se da ste svi dobro. ako ste prvi put n mom blogu želim vam najtopliju dobrodošlicu.U danšnjem postu ću vam pokazati šta sam nedavno kupila, nadam se da će vam se dopasti xo.


First, product that I bought is Maybelline the blushed nude palette. I realised that all of my palettes are nude, and brown. So I decided to buy new palettes that has some pinks shadows, because I love pink eyeshadows, and rose gold etc. This palette was very affordable it was sale for 934 rsd which is affordable. You get 12 shadows which is a great deal. Most of them are shimmer shadows I must say that's a little bit out of my comfort zone, because I love matte shadows. I'll do review on this palette soon. 

Prvi, proizvod koji sam kupila je Maybelline the blushed nude paleta. Shavatila sam da sve palete koji imam su nude i braon. Pa sam se odlučila da probam novu paletu koja imam i pink senke, rose gold itd. Ova paleta je veoma pristupačna, koštala je svga 934 dinara što je veoma pristupačno. Dobijate 12 senki što je super. Većina senki su shimer, što je malo izvan moje comfort zone, zato što volim mat senke. Uradiću detaljnu recenziju za ovu paletu.


Next, product is my fav foundation. I had to buy another one. It was on sale for only 499 which is ultra affordable for such a good foundation, I promise next post is review of this foundation.

Sledeći, proizvod je moja omiljena podloga. Morala sam kupim još jednu. Bila je na sniženju i koštala je svega 499 dinara što je ultra pristupačno za dobru podlogu, obećavam da će sledeći post biti recenzija ove podloge.


Last, two product are by L'Oreal. I ran out of my under eye cream so I decided to try their revitalift laser renew under eye cream. At the moment I am using L'Oreal skin care, and I must say I am very satesfied with results. When I finish using my L'Orel skin care product I'm going to do review. Last, product is miss hippie mascara. I needed new mascara, and this was also on sale, I didn't use L'Oreal mascaras before so I hope I'm going to like this one. 

Zadnja dva proizvoa su od brenda L'Oreal. Potorišila sam kremu za područije oko očiju pa sam s odlučila da probam revitalift lasr reniw kremu. Trenutno koristim L'Oreal proizvode za negu lica i moram priznati da sam zadovoljna rezultatima.  Kada završim sa korišćenjem uradiću recenziju za sve proizvode koje sam koristila. Zadnji, proizcod je maskara koja je takodje bila na sniženju, moram priznati da do sada nisam koristila L'Oreal maskare tako da se nadam da će mi se dopasti ova maskara. Inače u pitanju je miss hippie maskara. 



That's all for this post cuties. I hope you enjoyed, leave a comment, and tell me what you bought recently, and did you try any of products that I showed today? 

To je sv za ovaj post, nadam se da vam se dopao, ostavite komentar i recite me šta ste nedavno kupili i da li ste probali neke od proizvoda koje sam pomenula u ovom postu?

Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice slatkiša.
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 


Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of cuties family.

Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!



You Might Also Like

2 comments

  1. Ovaj puder OBOZAVAM! Meni je fantastican za svaki dan, nemam probleme na licu i bas mi odgovara. Drago mi je sto nisam jedina! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tvojim mišljenjem. I ja ga obožavam :D po meni je jako dobar i pristupačan puder. :)

      Избриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram