Avon haul Lipsticks, mists & perfumes

12:50:00

Hey, cuties! Welcome back to my blog, I hope you are all doing well. If you are here for the first time I wish you very warm welcome. In today’s short post I’m going to show you some new products that I purchased from Avon. I hope you are going to like this post. 

Ćao slatkiši! Dobrodošli nazad na moj blog, nadam se da ste svi dobro. Ako ste po prvi put na mom blogu želim vam najtopliju dobrodošlicu. I danšnjem kratkom postu ću vam pokazati nove proizvode koje sam kupila u Avonu. Nadam se da će vam se dopasti ovaj post. 




I bought quite a few products and we are going to start with body mists. I can not describe how much I love Avon body mists they are perfection. I bought coconut, jasmine & magnolia smell. My most favorite is, of course, coconut smell. 


Kupila sam podosta proizovda i prvo ćemo početi sa mistovima. Ne mogu da vam opišem koliko volim Avon body mistove prosto su savršenstvo. Kupila sam kokos, jasmin i magnolija miris. Moj najomiljeniji je naravno kokos.



Next, we have two most amazing perfumes. I think they are from secret fantasy collection. They are absolutely amazing and extremely affordable. Now I have all three in my collection and my favorite is the red one it reminds me of Christmas and travel. 

Zatim, imamo dva najsavršenija parfema. Mislim da su iz secret fantasy kolekcije. Prosto su savršeni i ekstremno pristupačni. Sada imam celu kolekciju od tri parfema i moj omiljeni je crveni, podseća me na Božić i putovanja. 



Next, we have four long-lasting lipsticks. I’m going to do a full review for them so stay tuned for that. My first impression is they are really creamy and pigmented so I have high hopes for that. 

Zatim, imamo četiri long lasting ruža. Uradiću recenziju za ove ruževe uskoro tako da ostanite u toku. Moj prvi utisak je da su jako kremasti i pigmentovani imam velika očekivanja što se ruževi tiče.






Last, products face brush. I forgot to take a photo of it and I’m very sorry. I’m going to fo full review for this brush and comparison to old one so also stay tuned for that.

Zadnji proizovd je četka za čišćenje lica. Zaboravila sam da je slika i jako mi je žao. Definitvno ću i za nju uraditi recenziju i uporediti je sa starom Avon četkicom koju posedujem. Tako da pratite blog kako bi ste pročitali recenziju.

That’s all for this short post cuties! I hope you enjoyed, leave a comment and tell me did you try any of these products? 

To je sve za ovaj kratki post slatkiši! Nadam ste da ste uživali, ostavite komentar i recite mi da li ste probali neke od ovih proizvoda? 

Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 




Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of cuties family.


You Might Also Like

3 comments

  1. Lovely haul, dear! So nice and interesting products! I like them so much!
    Great review, really lovely! So cute photos.

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Super post ;)

    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/18/outfit-of-the-day/

    ОдговориИзбриши
  3. Imam dva Long Lasting ruza iz te kolekcije, Vintage pink i Filery Red ako se tako zovu nijanse, za dugotrajnost nisam sigurna, ali su odlicno pigmentovani i kremasti. Mistevi su, naravno odlicnu, probala sam dva i odusevila se, zaista su divni i lagani, odlicni za svakodnevnicu :)
    https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram