Travel tips & tricks How to pack cosmetics \ make up bag

10:47:00

Hello, everyone and welcome back to my blog. Todays post is going to be my final post
In Travel tips & tricks series. 

Ćao, svima i dobro došli nazad na moj blog. Današnji post će biti zadnji post u seriji postova  o putovanju tačnije saveta o putovanju. 





Today I’m sharing my tips on how to pack cosmetics bag. 

Danas ću podeliti sa vama kako najlakše spakovati neseser. 

My tip number one is yo save little bottles from travel size lotions and body wash. They are extremely useful because they are usually 30ml and they are perfect for shampoo, conditioner, face wash, and toner and also you can carry it in your carry on suitcase. 

Moj prvi savet je da čuvate male bočice od losiona i gelova za tuširanje iz razloga što su njihove bočice 30 ml i savršene su za šampon, regenerator, gel za umivanje i toner. I najblolja stvar je što ih možete spakovati u kofer i uneti u avion. 

When it comes to makeup I usually carry makeup that I’m wearing on the day that I’m traveling and I add one or two lipsticks so that I can switch my looks to suit any occasion. 


Kada je u pitanju šminka uglavnom spakujem šminku sa kojom se šminkam na dan kada putijem i uvek dodam još dva karmina da promen makeup look i budem spremna za svaku situaciju. 

You Might Also Like

0 comments

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram