Lilly haul Maybelline L'Oreal Golden Rose AURA

08:14:00

Helou slatkiši! Dobrodošli nazad na moj blog, nadam se da ste svi dobro. Ako ste prvi put na mom blogu želim vam najtopliju dobrodošlicu. U današnjem postu ću vam pokazati šta sam kupila u Liliju. Verovatno znate da obožavam lili drogerije i da ne mogu da kupim samo jedan proizvod. Moram priznati da ovog puta nisam preterala sa kupovinom. 

Hello cuties! Welcome back to my blog, I hope you are all doing well. If you are visiting my blog for the first time I wish you warm welcome. In today's post I'm going to show you products that I bought in lilly. You know how much I love lilly drugstores, and when I go, I can't just buy one products. I must say this time I did really well.




First, product is Maybelline fit me foundation. This is my third foundation that I'm trying from Maybelline. By now I tried affinimat & super stay foundations, and they both did great, but unfortenatly affinimat foundation is discontinued. When I saw matte plus poreless, it was logical that it's going to be in cart. I hope I'm going to like this foundation. 

Prvi, proizvod je Maybelline fit me podloga. Ovo je treća podloga koju ću probati od Myabellina. Do sada sam probala affinimat i super stay podloge. I obe su mi se jako dopale, pogotvo affinimat podloga, ali na svu žalost affinimat podlog je povučena iz prodaje. Kada sam videla da piše na tubici  matte plus poreless, bilo je logično da ova podloga završi u mojoj korpi. Nadam se da će me i ova oduševiti kao prve dve.


Next, products are also by Maybelline. They are baby lips lip balms. I used baby lips before, andI liked it. These two are my top favourites, and also I didn't have any lip balms at home which is very strange considering that I had 40 plus.

Sledeći, proizvodi su takodje od Maybellina. To su naravno baby lips labela. Ja ih pre koristila i jako mi se dopadaju ova dva su moji najveći favoriti, a takodje nisam imala ni jedno labelo u stanu što je jekao čudno s obzirom da sam imala od prilike 40 plus.


Next, product is velvet matte lipstick by Golden Rose. I saw that a lot of people say good stuff about these lipstick, so I decided to try one. I choose red\ orange shade, because I am in the red shade faze.

Sledeći, proizvod je velvet matte ruž od brenda Golden Rose. Videla sam da dosta ljudi hvali ove ruževe pa sam se odlučila da kupim jedan. Izbarala sam crvenu\ narandžastu nijansu, zato što sam napokon izašla iz nude faze. Sada je crvena faza aktuelna kod mene.


Next, product is brow artist pencil by L'Oreal. To be honest I don't draw my eyebrows, but I love to fill them just a litttle, and this product was on sale, and I think it will be good for beginers. 

Sledeći, proizvod je brow artist olovka od L'Oreala. Ja iskreno ne crtam obrve, ali volim da ih samo malo popunim, a ovaj proizvod mi je zapao za oko zato što je bio na sniženju i takodje mislim da će biti super za početak.


Last, product is AURA'S beauty sponge. I tried almost every single sponge on the market, but AURA has the best one, and also the most affordable one. It's soft, doesn't soak to much of foundation. Only downside is breakage. It's very easy to break if you have long nails you need to be bit careful when you are washing it. I have one trick that can help you too clean your sponges perfectly you can check it out here. 

Zadnji, proizvod je Aurin beauty sundjer. Ja sam probala skoro sve sundjerčiće, ali definitivno mislim da je Aurin po meni jedan od najboljih i najpristupačnijih. Veoma je mekan, ne upija previše podloge. Jedina loša strana je što se lako pokida, ako imate duže nokte morate biti malo oprezniji i što se teže pere, lai ja mam veoma lak i jednostavan trik za pranje sundjerčića, ako želite da saznate pogledajte ovde.


That's all for this post, I hope you enjoyed, leae a comment, and tell me did you bought something recently? 

To je sve za ovaj post nadam se da vam se dopao, ostavite komentar i reite mi šta ste kupovali u poslednje vreme? 


Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice slatkiša.
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 


Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of cuties family.

Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!



You Might Also Like

6 comments

  1. Draga , predivni proizvodi. Probala sam Maybelline i solidan je. Mislim , nije to to što sam ja tražila ali je solidan.
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru! I naravno da ću uzvratiti follow :) Što se tiče pudera uskoro ću napisati recenziju. xo <3

      Избриши
  2. Čekam utiske za puder.
    Baš me zanima kako će se tebi svideti pošto mnoge devojke nisu baš zadovoljne.
    Ooo crvena faza,sexy! ;)
    I ja volim tu vatrenu crvenu (sa prvim zracima sunca i toplijeg vremena).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru draga, uskoro ću napisati recenziju za ovaj puder. Da trenutno je crvena faza, mada jedva čekam plum i vamp fazu :D

      Избриши
  3. Odličan post, većinu proizvoda sam isprobala , ostao mi je samo puder, moraću da ga testiram :)
    Pratim te, ako želiš zaprati moj blog ♥
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nećeš se pokajati što se tiče pudera. Meni se jako jako dopao, uskoro ću napisati detaljnu recenziju :D naravno da mogu da pratim tvoj blog xo i hvala za follow xo :)

      Избриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram