My Neighbour Totoro collection \ Moj komšija Totoro kolekcija

08:39:00

Hello cuties! Welcome back to my blog, I hope you are all doing well. If you are first time here I wish you warm welcome. In today's post I'm going to show you my little Totoro collection. I'm very huge fan of studio ghibli movies, and my all time favourite is My neighbour Totoro. In this post I am going to show you what I have for now, and of course I'm going to leave links for every single thing that i show in the end of the post.

Helou slatkiši! Dobrodošli nazad na moj blog, nadam se da ste svi dobro. Ako ste po prvi put na mom blog želim vam najtopliju dobrodošlicu. U današnjem postu ću vam pokazati moju skormnu Totoro kolekciju. Ja sam ogroman fan studio ghibli filmova i naravno Hayao Miyazakia. Moj najomiljeniji film je Moj komšija Totoro ( My neighbour Totoro). U ovom postu ću vam pokazati moju malu kolekciju i naravno ostaviću linkove gde možete poručiti ako vam se nešto dopadne. 



First, thing that I am going to share with you is this cute little backpack. I got it recently, and honestly it's ultra cute. I must say it's a bit smaller than I expected it to b, but you can fit decent amount of stuff in this little cute backpack. It's just so cute that you can't stop looking at it, and also I got a lot of compliments when I wore this cute backpack.

Prva, stvarčica je ovaj mali preslatki ranac. Njega sam skoro dobila, i iskreno mi se jako dopada. Moram priznati da je malo manji nego što sam očekivala, ali može dosta stvarčica da se smesti. Jednostavno je mali i presladak i dobila sam dosta komplimenata kada sam ga nosila.


Next, item is this cute little purse. I use it for my phone. It's small, soft & of course ultra cute ( like every Totoro thing). Also it;s great if you don't want to carry a lot of stuff with you. Ypu can fit phone, money, and keys, and maybe lipbalm or lipstick.

Sledeća stvarčica je ova preslatka torbica. Ja ovu torbicu koristim za moj telefon. Veoma je mekana i savršena ako ne želite da nosite previše stvari, bez problema možete smestiti telefon, novac i ključeve i možda karmin, ili labelo. 


next, item is cute pencil case. Since my pen exploded in one of my bags I carry pencil case with me. If you don't carry pens with you you can store your make up in this pencil case.

Sledeća, stvarčica je ova slatka pernica. Od kako mi se dogodilo da mi se olovka razlila svuda po torbi sa sobom uvek nosim pernicu. Ako ne nosite olovke sa sobom ova slatka pernica može i poslužiti kao neseser.


Next, item is my all time favourite phone case.  Also I added small coin purse, that can fit earphones, card & money perfectly. So when you o grocery shopping you don't need to carry bag with you, and also it looks ultra cute. 

Sledeći proizvod je naravno moja najomiljenija maska za telefon. Takodje sam dodala preslatku malu torbicu koja je savršena za slušalice i karticu, novac. Tako da kada krenem u market ne moram da nosim novčanik.



Last, item in my collection is another phone case . This case besides ultra cutenes it's actually very well mad. I thought that print on this case is going to peel, but I was pleasently suprissed when I got it, and wore it. There is 0 scratches on this case. For only 5 dollars you get cute phone case, and also this case is very thin. If you don't like huge 3D cases like I do his case will be perfect for you.

Zadnja stvarčica je još jedna Totoro maskica. Ova maskica je pored toga što je preslatka je takodje odlično izrzadjena. Očekivala sam da print na maksici neće biti dobar, ali sam se prijatno iznenadila. Za svega 5 dollara dobijate ovu preslatku maskicu, ova maskica je usper za ljude koji ne vole velike 3D maske, veoma je tana i savršeno se uklapa sa telefonom tako da nećete imati osećaj kao dai mate masku na telefonu.


Thats's all for this post cuties. I hope you enjoyed, leave a comment, and tell me did you watch My neighbour Totoro?

To je sve za ovaj post slatkiši. Nadam se da vam se dopao, ostavite komentar i recite mi da li ste gledali My neighbour Totoro film? 

You can shop Totoro items that I showed here: 
Ovde možete kupiti Totoro stvarčice koje sam pokazala: 

Totoro pencil case
Small Totoro purse
Slim Totoro phone case
Small Totoro backpack
3D Totoro phone case


Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice slatkiša.
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 


Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of cuties family.
Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!




You Might Also Like

2 comments

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram