One Brand Beauty Haul: CATRICE Cosmetics

09:08:00

Hey beautiful people, welcome back to my blog.  I hope you are all doing well. In today's post, I'm going to show you what I bought at Lilly. Finally, catrice arrived at my local Lilly drugstore and I had to go to see is there some interesting products. I got a few and I'm going to show you what I bought.

Mostly nowadays I buy products that I really need, I don't buy too much makeup and products, because I don't want to clutter my space and life with stuff that I don't actually use and it's also good for my bank account. If you want a post on how to declutter and organize your life just let me know. 

Now let's what I bought. 



I bought six products and we are starting with let's say base products.

I picked up all matt foundation, cause you know if it's matt and oil free it will be in my shopping cart. I'm excited to see how this product works. Next, product is liquid camouflage concealer and I just know that I will love this product. I already tried it in the store and it was promising so we will see how it goes. Last base product is nude illusion loose powder. Let's hope that I will like this product I'm very picky when it comes to loose 
powders.



Now let's move on to lips. I bought two velvet matte lipsticks in shades 20 and 90. I will definitely do a review when I test them and see how they perform. 



Last, product that I bought is brow definer that looks like a marker. I hope this will work, but realistically I have not too much hope.



Hey prelepi ljudi, dobrodošli nazad na oj blog. Nadam se da ste svi dobro. U današnjem postu ću vam pokazati šta sam kupila u liliju. Napkon je catrice kozmetika stigla u moj lokalni lili i ja sam prosto morala da vidim ima li interesantnih proizvoda. Uzela sam par pa sam odlučila da podelim sa vama šta sam kupila.

Uglavnom u poslednje vreme kupuje mprzvode koji su mi stvarno potrebni, prestala sam da kupujem proizvode samo zato što su cool ili zato štoje neka youtuberka rekla da su super i pored svega želim da oslobodim i živt i prostor od nepotrebnih stvari. Ako želite post o tome kako da se rešite nepotrebnih stvari definitivno ostavite komentar.

Sada da vidimo šta sam to kupila.

Kupila sma šest proizvoda i počećemo od kako volim da zovem baznih proizvoda.

Uzela sam all matt podlogu, pošto ako prtatite moj blog znate da obožavam mat i oil free podloge i znate da će se one uvek naći u mojoj shopping korpi. Jedva čekam da vidim kako će se ovaj prizvod pokazati. Sledeći, proizvod je calmouflage korektor i jednostavno znam da će mi se ovaj proizvod dopasti. Već sam ga isprobala u radnji i jako mi se dopao. Zadnji proizvod je loose powder. Nadam se da me ovaj prpizvod neće razočarati pošto sam veoma skeptična kada su loose puderi u pitanju.

Sada ćemo preći na proizvode za usne. Kupila sam dva velvet matte ruža u nijansama 20 i 90. Definitivno ću odraditi recenziju kada ih isprobam. 

Zadnji, proizvod je olovka za obrve koja izgleda pomalo kao flomaster i imam osećaj da mi se neće svideti, ali sam se odlučila da joj pružim šansu.

That's all for this post cuties, leave a comment and tell me your favorite catrice product?

To je sve za ovaj post slatkiši ostavite komentar i recite mi koji je vaš omiljen catrice proizvod?


You Might Also Like

6 comments

  1. Mnogo mi se dopada ovaj post. Zaista ima jako zanimljivih Catrice proizvoda. Smatram da je on jedan odličan brend i da ima mnogo stvari ❤️❤️❤️

    For all teenagers

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru. I slažem da je Catrice super brend. Ima dosta zanimljivih proizvoda.

      Избриши
  2. I always love nice beauty products that make you happy for the new season. These look really gorgeous! I love a brow pencil to because when your brows are already thick you can make them even more amazing. Happy Weekend :)
    http://www.bauchlefashion.com/2018/07/fall-preview-rise-of-ankle-boot.html?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you so much for your comment. I agree it’s amazing when you have nice brows, but mine are jot as thick i need to shape them so good brow pencil is always a must :)

      Избриши
  3. Ovaj Catrice korektor koristim već neko vrijeme i odličan je. Tekstura je veoma lagana i baš dobro može da pokrije nepravilnosti na koži xo

    https://theninebyivana.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram