Lilly Haul Maybelline, Batiste, AURA, L'Oreal, Vichy

09:22:00

Hey cuties! Welcome back to my blog. I hope you are all doing well. In today's post I am going to show you products that I got from Lily. You know that I love Lilly & once a month I always go to Lilly & see what's new. So let's see what I bought.

Ćao slatkiši! Dobrodošli nazad na moj blog. Nadam se da ste svi dobro. U dansšnjem postu ću vam pokazati proizovde koje sam kupila u Lillyu. Znate da volim Lilly, i da jednom mesečno uvek odem u Lilly da vidim nove proizovde. Pa da vidimo šta sam kupila.







You know that I love AURA. Especially their brushes, because they are really affordable, and quality is great for price that you pay. I talked about their liquid lipsticks. This time I bought two brushes & liquid eyeliner. My dear friend recommended me this eyeliner, because she used it she loved it, so I decided to give it a try.

Znate da volim Auru. Posebno njihove četkice, zato što su jako pristupačne i kvalitet im je super za cenu. Pričala sam o njihovim tečnim ruževima. Ovog puta sam kupila dve četkice i tecčni eyeliner. Moja draga prijateljica mi je predložila eyeliner, zato što ga je koristila, i bila je jako zadovolojna, pa sa se odlučila da ga i ja probam.



Next,products that I bought are baby skin primers  by Maybelline. I wanted to try this primers for a long time & finally they arrived in Serbia. I bought all of three that they had there. I know that cool rose is going to match the best. I am going to do review of these three very soon so stay tuned for that. Also if you spent 800 rsd on Maybelline products you get selfie stick.

Sledeći, proizovdi koje sam kupila su Baby Skin prajmeri od Maybellina. Već duže sam želala da probam ove prajmere, i napokon su stigli u Srbiju. Kupila sam sva tri prajmera. I znam da će mi cool rose najviše odgovarati. Uradiću recenziju ovih pajmera uskro tako da ostanite u toku za taj post. Takodje ako potrosšite 800 dinara na Maybelline proizvode dobijate selfie štap.



Next, product that I bought is L'Oreal arginine resist hair mask. That is my favourite hair mask of all time. I used it before & my hair was so silky smooth when I used that mask.

Sledeći proizovd koji sam kupila je  L'Oreal arginine resistmaska za kosu. Ova maska za kosu je moj apsolutni favorit. Koristila sam je i pre, i moja kosa je bila mekana kao svila kada sam je koristila ovu maksu.


Next, product is Vichy neogenic shampoo. I already did review of this amazing shampoo, if you missed i check it out. 

Sledeći proizovd je Vichy neogenic šampon. Već sam uradila recenziju ovog neverovatnog šampona, ako ste propustili definitivno pročitajte.




Last, product that I bought is Batiste dry shampoo. This is my all time favourite dry shampoo & I think this is my fifth bottle. I like it, because it gives you volume & really cleans your hair & doesn't build up & stay in your hair like other products. 

Zadnji proizovod koji sam kupila je Batieste suvi šampon. Ovo je moj najomiljeniji suvi šampon, i mislim da mi je ovo peta boca. Dopada mi se, zato što daje volumen, i stvarno očisti kosu, i ne ostaje proizovod na temenu kao kod ostalih proizovda za kosu.




I hope you enjoyed. Leave a comment, and tell me did you get anything from Lilly this month ?
Also don't forget to follow my blog via google friend connect to stay updated, and be part of cuties family.
Also don't forget to like my fb page, and follow me instagram so we can chat!

Nadam se da ste uživali. Ostavite komentar i recite mi da li ste kupili nešto u Lillyu ovog meseca?
Takodje ne zaboravite da pratite blog prko google friend connecta da ostanete u toku i budite deo porodice slatkiša,
Takodje ne zaboravite da lajkujete moju fb stranicu i da me pratite me na instagramu da bi četovali! 

XXXO
Alexis


You Might Also Like

6 comments

  1. I love your blog title! "Diary of a Queen." That is such a great title :) I'm in the states so we don't have Lilly but it sounds great :)

    I love batiste dry shampoo too :)

    I got your link from the Beauty Bloggers Unite group :)
    Jessica
    jessicasposh.com
    cheapskatebeautyblogger.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you so much. Yes Lilly is great :) I know you have Ulta in states ^^ Batiste is the best dry shampoo I love it so much. Love your blog & thank you for commenting :) xo

      Избриши
  2. I ja koristim ovu masku za kosu i kupila sam nedavno Aura četku za konturisanje. Planiram da kupim i plavi Maybelline prajmer, ali teško se nalazi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ovu masku obožavam. ^^ I takodje Aurinu četkicu za konturisanje stvarno je super. Ja sam kupila u Ušće shopping centru maybelline primer :)

      Избриши
    2. A baš sam htela da pitam gde si ga uzela.Bukvalno ga nigde nema :/

      Избриши
    3. Na svu žalost i dalje ga nigde nema osim u Beogradu. :(

      Избриши

You should checkout this

My experience at CHANEL in Barcelona

Hey everyone! Welcome back to my blog. In today’s post, I’m going to tell you about my experience in CHANEL. It was my first time buying a...

For business

Име

Имејл адреса *

Порука *

Page views

Instagram